GÖNÜLLÜ HİZMET VAKFI NEDEN KURULDU?

Rahmetli Abdullah Öğücü, Rahmetli Mustafa Saffet Ciğerli ve ben, gönüllülüğe gönül veren üç arkadaş ve akrabaydık. Büyük bir işadamı ve hayırsever olan Rahmetli Abdullah Öğücü 2003 yılında Aysel Abdullah Öğücü Kız Öğrenci Yurdu’nu, Rahmetli Mustafa Saffet Ciğerli ise Mustafa Saffet Anadolu Lisesi’ni bağış olarak bitirmişlerdi. Üçümüzün de yüreğinde yeni hizmetler yapabilmenin ateşi yanıyordu. Uzun düşünceler sonunda hizmet tutkumuzun kurumsal bir yapıda devamı için gönlümüzün sesi olmasını dilediğimiz Gönüllü Hizmet Vakfı’nı kurma kararı aldık.

2008 yılında Abdullah Öğücü’nün rahmete kavuşması hepimizde büyük üzüntü yaratmıştı. Yerini ablam Aysel Öğücü aldı. 2010 yılında Gönüllü Hizmet Vakfı kuruldu.

Ümidimiz, eğitime, kültüre, sanata ve sağlığa “Çorbada tuz” olmak ve topluma hizmet arzumuzu kurumsallaştırmaktı.

VAKIF KURMAKTAKİ HEDEFİMİZ

GÖNÜLLÜ HİZMET VAKFI NASIL ÇALIŞTI?

Başkan İnal Aydınoğlu
Can Aydınoğlu
Tülay Aydınoğlu
Onur Aydınoğlu
Reha Üzel

Yönetim Kurulu (Yedek)

Orhan Öğücü
Celal Öğücü
Nesibe Müsevitoğlu

Denetim Kurulu

Yüksel Kadıoğlu
Aydın Öğücü
Alp Öğücü

Denetim Kurulu (Yedek)

Tahir Çil
Ahmet Öğücü

Gönüllü Hizmet Vakfı

Tüm hakları saklıdır, Gönüllü Hizmet Vakfı.