Gönüllü Hizmet Vakfına Hoş Geldiniz

ATATÜRK İLKE VE İDEALLERİNİ YAŞATAN VE HİZMET EDEN BİR AİLE VAKFIDIR

Misyonumuz, gönüllülük sevgimizi ve hizmet etme tutkumuzu toplumun her kesimine ve her bireyine aşılamak, eğitim, kültür ve sağlık alanlarındaki proje ve eserlerimizle ülkemizin ve dünyanın daha iyi bir yer olmasına katkı sağlamaktır.

Yapımı Devam Eden Eserler

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi

İnal Aydınoğlu Sosyal Bilimler Lisesi

Mustafa Saffet Sağlık Merkezi

Atatürk Kütüphanesi

Eserlerimiz

İnan Aydınoğlu

Gönüllü Hizmet Vakfı Kurucu Başkanı

Hakkımızda

Hayatını güzelleştirmek isteyen her insan mutlaka başkalarını düşünmeli ve onların mutluluğu içi çalışmalıdır. Sevgi ve şefkat bizi insan yapan önemli iki özelliktir.. Devamını Göster >>

Misyonumuz

Toplumumuzda gönüllülük duygusunu geliştirmek, gönüllü hizmet veren insan sayısını artırmak, gönüllülerin daha aktif, etkin ve bilgili hizmetler verebilmeleri için çalışmak olanaklar hazırlamaktır.

Vizyonumuz

Ulusal ve uluslararası düzeyde Gönüllüler arasındaki iletişim ve etkileşimi geliştirmek, bilgi ve deneyim paylaşımını teşvik etmek, gönüllülerin sosyal medyadaki iletişim aracı olmak, gönüllülük üzerine bilimsel ve uygulamalı AR-GE çalışmaları yapmak, gönüllülerin sosyal ve kültürel birlikteliklerine olanak sağlamaktır.